De Kortekeer is een vaste waarde in de Vlaamse wielerparcours. Onder meer Dwars Door Vlaanderen, de E3 Saxo Classic en de Ronde Van Vlaanderen hadden deze heuvel al op de route staan. Hij is ook bekend bij iedereen in de omgeving en ver daarbuiten. Daarom kon de Kortekeer niet achterblijven als onderdeel van Pladutse 3.

Met zijn kleine, gezellige karakter is de zaal een niet te missen onderdeel uit ons aanbod. De ruimte is ideaal voor evenementen met een kleinere capaciteit. Misschien wel de grootste troef is het terras met uitzicht op de Kortekeer en de Koppenberg.
Seminariebrochure

Capaciteitsplan

Blok
12 personen
Carré
14 personen
U-vorm
10 personen
Theater
25 personen
Plenair
25 personen
Cabaret
20 personen

Onze andere zalen

Koppenberg

De zaal straalt de grootsheid van de Koppenberg uit. Een rustig, maar sterk interieur met wondermooie steunbalken die als echte knechten het dak ondersteunen. Met zijn rustieke karakter is deze ruimte een prachtig decor voor uw evenement!

Naar Koppenberg
Paterberg

Deze kleine zaal met huiselijke sfeer is perfect voor uw meetings en seminaries. Gelegen recht tegenover de Koppenbergzaal en met de prestigieuze binnenkoer als ingang is deze zaal een echte troef.

Naar Paterberg
©2024 Pladutse 3
Website - iDel.be

We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord Meer over onze cookies