Op zoek naar een unieke én uiterst authentieke locatie voor uw seminarie, receptie, congres, evenement, feest, bedrijfscommunicatie of vergadering,…? Welkom in ”Pladutse 3”, een prachtig gerenoveerde authentieke vierkantshoeve (anno 1769) in het hart van de Vlaamse Ardennen.

Onze visie? ”Free your mind and the rest will follow” : in de rust van de natuur en de charme van een authentieke hoeve kan je de beste ideeën laten ontluiken of de beste sfeer voor uw event creëren.

Onze missie? Geslaagde events organiseren op maat van de gemaakte afspraken en met oog en oor voor uw individuele wensen. Elk event wordt tot in de puntjes voorbereid zoals u het wenst.

Onze omgeving? Natuur, groen en rust zijn de kernelementen van de omgeving waarbinnen onze hoeve prijkt. Koppenberg, Kluisbos, Paterberg, Kwaremont,… bevinden zich één voor één op een boogschot rondom de hoeve. Kortom, u en uw gasten bevinden zich letterlijk en figuurlijk in het hart van de Vlaamse Ardennen.

Kortom, deze locatie straalt verwondering, rust en heel veel charme uit en is in meerdere opzichten uiterst uniek. Van bij de aankomst onder de poort met zwaluwnesten, voelt u reeds de ziel van dit eeuwenoude gebouw met verhaal.

Catering

Bekijk onze brochure van vaste cateraars om een blik te kunnen krijgen op hun aanbod binnen de catering.
Brochure downloaden

Andere events

Teambuilding & Activiteiten

Of het nu gaat om een avontuurlijke teambuilding, gezellige workshops of een sportief uitje, wij kijken graag naar wat we voor jullie kunnen organiseren.

Meer info
Particulieren events

Op zoek naar een locatie voor jullie verjaardagsfeest, communiefeest,, pensioenfeest, babyborrel, huwelijken...

Meer info
Upcoming

Bekijk een overzicht van de aankomende evenementen en activiteiten bij Pladutse 3.

Meer info
©2024 Pladutse 3
Website - iDel.be

We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord Meer over onze cookies