U bent op zoek naar een event- of vergaderlocatie, één vergaderzaal of meerdere vergaderzalen voor uw off-site meeting in Oost-Vlaanderen? Prachtig gelegen in het groen van de Vlaamse Ardennen, maar toch op een boogscheut van Oudenaarde centrum?

Pladutse 3 biedt wat u zoekt voor al uw bedrijfsseminaries, vergaderingen of events vanaf 10 tot enkele honderden personen. Natuur, groen en rust zijn de kernelementen van de omgeving waarbinnen deze 18de eeuwse hoeve prijkt. U en uw gasten bevinden zich letterlijk en figuurlijk in het hart van de Vlaamse Ardennen.

In de rust van de natuur en de charme van deze authentieke hoeve met drie vergaderruimtes en break-out room kan je de beste ideeën laten ontluiken.

Capaciteitsplan

Blok
24
12
17
Carré
28
14
20
U-vorm
24
10
14
Theater
100
25
35
Plenair
100
25
35
Cabaret
40
20
28
Receptie (walking diner)
170
-
-
Diner (seated)
130
-
-
Feest
200
-
-

Zalen

Koppenberg

De zaal straalt de grootsheid van de Koppenberg uit. Een rustig, maar sterk interieur met wondermooie steunbalken die als echte knechten het dak ondersteunen. Met zijn rustieke karakter is deze ruimte een prachtig decor voor uw evenement!

Naar Koppenberg
Paterberg

Deze kleine zaal met huiselijke sfeer is perfect voor uw meetings en seminaries. Gelegen recht tegenover de Koppenbergzaal en met de prestigieuze binnenkoer als ingang is deze zaal een echte troef.

Naar Paterberg
Kortekeer

Met zijn kleine, gezellige karakter is de zaal een niet te missen onderdeel uit ons aanbod. De ruimte is ideaal voor evenementen met een kleinere capaciteit. Misschien wel de grootste troef is het terras met uitzicht op de Kortekeer en de Koppenberg.

Naar Kortekeer
©2024 Pladutse 3
Website - iDel.be

We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord Meer over onze cookies