• Seminaries
  • Semaries Paterberg
  • Foto zaal glazen
  • Foto zaal hoek
  • Theater opstelling

Outdoor vergaderzaal

Outdoor vergaderzaal 2
Outdoor vergaderzaal 3
Outdoor vergaderzaal 4
Outdoor vergaderzaal 5

Break-out sessie op onze zomerse binnenkoer

Een van de charmes van een vierkantshoeve is ongetwijfeld de binnenkoer tussen de 4 vleugels van de hoeve. Een unieke plek waar je rustig en ongestoord kan genieten van de zon en buitenlucht. Onze 500m2 grote binnenkoer werd net als de hoeve zelf heel grondig gerenoveerd en omgetoverd tot een zalige plek om te vertoeven. Door de vele grote ramen en poort kijk je uit op het groen van de omliggende glooiende weilanden waar je de koeien kan zien grazen en de Koppenberg er fier prijkt.

Je kan hier genieten van een goed glas wijn of een heerlijke BBQ maar net zozeer kan deze plek inspirerend werken om nieuwe, frisse ideeën te laten ontluiken. Een vergaderzaal hoeft niet altijd binnen te zijn, integendeel. Op onze mooie binnenkoer is het heerlijk om samen te brainstormen terwijl de zon je verwarmt en een licht briesje je zeker wakker houdt. We plaatsen onze flipcharts buiten en post-its zorgen dat alle ideeën netjes hun plaats krijgen, en iedereen voelt zich betrokken en gemotiveerd. Nergens zoveel inspiratie als in de buitenlucht in het hart van de Vlaamse Ardennen.

Waarom dus tijdens de off-site meeting je medewerkers niet aangenaam en origineel verrassen door eens een break-out sessie in de buitenlucht in te lassen? Niet alleen het aangelegd terras maar ook het groene grasplein in het midden draagt bij tot frisse energie. Je kan hier perfect enkele ontspannende bewegingsoefeningen doen waarna iedereen er weer met frisse energie tegenaan kan. Door onze ligging, midden in het groen van de Vlaamse Ardennen, hoef je enkel de poort uit te stappen voor een wandel-sessie tussen de velden of zelfs door het bos. Nog nooit zal de bijdrage van de deelnemers zo verfrissend en actief geweest zijn. En dat allemaal zonder veel moeite. De natuur en het weer doen hun best, jullie doen de rest.

Wanneer het weer toch op z'n Belgisch wisselvallig wordt, is er nog altijd de mogelijkheid onze witte stertent, 17 meter diameter op te stellen. De zijwanden kunnen naar keuze (en volgens de weersomstandigheden) afgesloten of geopend worden. Zo geniet je toch nog maximaal van de buitenlucht, maar blijf je gespaard van regen.

Contacteer ons snel voor meer info als je op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie in de buurt van Oudenaarde en het idee van 'groen' vergaderen je wel kan bekoren.

Seminaries en Incentives
  • Vergaderzaal Koppenberg (260m2)

  • NIEUWE Vergaderzaal Korte Keer (70 m2)

  • Vergaderzaal Paterberg (50 m2)

  • Break-out room '2CV-Café'

  • Catering

  • Outdoor vergaderzaal